Πακιστάν  2004 - Αποστολή στο όρος Buni Zom 6551μ
Κεντρική Σελίδα Προηγούμενη Σελίδα   Επόμενη Σελίδα
 
Τρίτη 25 Μαίου 2004: Πτήση από Αθήνα - Τρίπολη - Ισλαμαμπάντ - Καράτσι
Με το αυτοκίνητο ο ξάδερφός μου ο Γιώργος μας μεταφέρει στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Στις 10:30 εκεί συναντάμε τον Γιώργο και τον Μπάμπη που ήρθαν αεροπορικώς από Καβάλα. Στο αεροπλάνο όλοι μας λένε ότι η πτήση είναι για Ισλαμαμπάντ και όχι για Καράτσι που γράφει το εισιτήριό μας. Αρχικά πετάμε από Αθήνα για Τρίπολη Λιβύης και από εκεί για Ισλαμαμπάντ. Τελικά αφού άδειασε το αεροπλάνο στο Ισλαμαμπάντ και άλλαξε όλο το προσωπικό συνεχίσαμε μετά από μια ώρα την πτήση μέχρι το Καράτσι.


Τετάρτη 26 Μαίου 2004: Πτήση από Karachi για Peshawar, και με αυτοκίνητο από Peshawar στο Chitral
Νωρίς το πρωί και αφού στα γρήγορα κάναμε συνάλλαγμα στο Καράτσι πήραμε το επόμενο αεροπλάνο για το Peshawar. Πλήθος κόσμου έξω από το αεροδρόμιο του Peshawar, έπεσαν όλοι πάνω μας για να μας εξυπηρετήσουν. Μέσα στο χαμό και ενώ λίγο πιο μακριά έπεφτε ξύλο βρήκαμε ένα φορτηγάκι και φορτώσαμε τα πράγματα για να μας πάει στο σταθμό των λεωφορείον για το Chitral.


Πέμπτη 27 Μαίου 2004: Στην πόλη του Chitral
Το πρωί πάμε στην αστυνομία για να πάρουμε την σχετική άδεια παραμονής για την περιοχή του Chitral. Έπειτα, για αγορά υλικών και τροφίμων για την ανάβαση στο βουνό από το παζάρι. Ο καιρός δεν είναι ιδιαίτερα καλός, αλλά από αύριο θα φτιάξει. Βρίσκουμε όχημα για την μεταφορά μας στο Harchin και το μεσημέρι πήγαμε στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε ένα αγώνα πόλο. Το απόγευμα δεν αισθάνομαι καλά, και με το που επιστρέφω στο ξενοδοχείο με παίρνει διάρροια. Κατευθείαν ανεβάζω πυρετό και είμαι χάλια. Το βράδυ έχω 38,5C πυρετό και δεν μπορώ να κοιμηθώ.


Παρασκευή 28 Μαίου 2004: Αρρωστος στο Chitral
Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, το πρωί ξυπνάμε στις 6:30 για να αναχωρήσουμε για το Harchin. Τελικά αποφασίζουμε να μην πάμε λόγο ότι είμαι άρρωστος. Ο πυρετός δεν υποχωρεί παρά τα χάπια που παίρνω. Μετά το μεσημέρι ο πόνος στο στομάχι άρχισε να υποχωρεί αλλά ο πυρετός έφτασε στα ύψη (39C). Όλη την ημέρα είμαι ξάπλα ελπίζοντας να το ξεπεράσω και να πάμε αύριο στο βουνό.

Κεντρική Σελίδα Προηγούμενη Σελίδα   Επόμενη Σελίδα